Forret: Rimmet laks med • æbler og røget whiskymajonæse • svampe • maltbrød
Whisky: Bruichladdich Links ’Valhalla’
Hovedret: Whiskymarineret kalvemedaljon af dansk jersey-kalv med • Pommes Anna • garniture • chokoladesauce
Whisky: Ledaig
Dessert: Lakrids panna cotta med • whiskey-spejl • hvid chokoladekugle • syltet ingefær
Whiskey: The Irishman
Menuen vil være fremstillet på disse 3, som også vil ledsage de 3 retter, sammen med lidt øl
|
Bruichladdich Links ’Valhalla’
Den tiende udgave i Links-serien. På etiketten finder man en reproduktion af Graeme W. Baxters maleri af det 13. hul på golfbanen Valhalla i Kentucky, USA. Valhalla lagde i øvrigt græs til Ryder Cup i 2008.
Bruichladdich Links Valhalla er modnet i 15 år på bourbonfade for derefter at være tilført en finish på Climens Barsac fade (premier cru - first growth). Climens Barsac er en af de mest hyldede dessertvine i Frankrig. Limited edition - 18.000 flasker.
Smagsnuancer: Vanilje, abrikos, ananas, fersken og honning.
|
|
Ledaig
Næse: Sød og ren tørve røg, frisk limeagtig næse, fadpræg, delikat næse. Små
hints af lakrids, måske tjære og læder.
|
|
Yhe Irishman
The Irishman 70 er en helt unik irsk whiskey, der er produceret efter den gamle irske "Pot Still blend" tradition, hvor 70% af byggen er maltet og 30% er umaltet. En tradition, der efterhånden er gået i glemmebogen, og kun meget få irske whiskeymærker er fremstillet efter denne fremgangsmåde. The Irishman 70 er trippel destilleret og efterfølgende lagret på tidligere Bourbonfade, og alle fade til denne fremragende whiskey er personligt udvalgt. Whiskeyen har en fantastisk let og elegant duft med peber og masser af krydderier. Smagen er næsten ekstrem blød med en fin balance og en vedhængende eftersmag. En super dram fra den smukke grønne ø.
|